نکاتی در مورد حمل و نگهداری نان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67657
    Z.Ebadi
    مشارکت کننده

    نان را در لابه لاي ورقه هاي روزنامه حمل نكنيد.

    – هیچ نوع نانی را داغ در کیسه پلاستیک نگذارید زيرا رطوبت آنرا بصورت خمير در آورده وآنرا بیات می کند و شما مجبور می شوید نانهای مصرف نشده را دور بریزید

    – مواد موجود در پلاستیک در مجاورت نان داغ مواد سمی را از پلاستیک به نان منتقل می کند .

    – هرگز نان ها را در یخچال نگهداری نکنید چون در محیط سرد و مرطوب نانها بیات شده و در طولانی مدت کپک می زنند .

    – می دانید که مصرف نان کپک زده برای سلامت شما خطر ناک است و حتی اگر آنرا دور بریزید ممکن است توسط عدهای جمع آوری و به مصرف دام برسد که آنهم خطر آلودگی را توسط محصولات دامی به شما بر می گرداند. چيدن نانهاي داغ بر روي هم كپك زدگي را تسهيل و تسريع مي كند و ضايعات نان را تشديد مي كند . پس از دسته كردن نان داغ پرهيز كنيد .

    – در هنگام حمل نان به منزل از گذاشتن نان کنار گوشت ،سبزی پاک نشده و سایر موادی که ممکن است نان را آلوده کند بپرهیزید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.