نکاتی درباره ی مصرف نمک یددار

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79470
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    دانستن چند نکته در مورد نحوه استفاده و نگهداري از نمک يددار ضروري است. مثلا فراموش نکنيد که مصرف زياد نمک خطر ابتلا به پرفشاري خون را افزايش مي ‌‌دهد و اين که نمک يددار خوب است به اين معني نيست که ما مصرف آن را بالا ببريم بلکه رعايت تعادل قدم اول است، زيرا همچنان يکي از توصيه‌‌ هاي سلامت در کشور مانند هر نقطه ديگر از دنيا، مصرف کم نمک است. از اين رو، سر سفره نمکدان نگذاريد و به همان نمکي که در حين پخت به غذا اضافه شده، بسنده کنيد.

    همچنين لازم است بدانيد که در موقع پخت غذا هم هر چه ديرتر نمک اضافه شود بهتر است، چرا که يد بيشتر حفظ مي ‌شود و بر اثر حرارت از ميان نمي‌ رود.

    علاوه بر تمام نکات ياد شده، مواد غذايي ‌‌اي هم وجود دارند که مي ‌‌توانند مانع جذب يد باشند، مانند خانواده کلم و برخي ريشه‌‌ ها که معمولا مصرف خام‌‌ شان در مناطقي که شيوع کمبود يد فراوان است يا توصيه نمي‌ شود يا مصرف پخته شده‌ شان پيشنهاد مي ‌شود.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.