اين عمل فرآيند هضم غذا را كند كرده و نيز زماني كه با اسيد معده تركيب ميشود تجزيه و به سرعت توسط روده جذب ميشود؛ حتي سريعتر از غذاي جامد.
بررسيها نشان داده نوشيدن آب سرد با غذا ميتواند موجب بروز بيماريهاي قلبي و گوارشي شود.
به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه اينترنتي شينهوا، محققان چيني اعلام كرده اند مصرف آب يا نوشيدني گرم با غذا به مراتب بيضررتر است. نوشيدن آب سرد با غذا يا بلافاصله بعد از غذا ميتواند چربي موجود در آن را تبديل به تودههاي سفتي كند كه شبيه حالت منجمد است.
اين عمل فرآيند هضم غذا را كند كرده و نيز زماني كه با اسيد معده تركيب ميشود تجزيه و به سرعت توسط روده جذب ميشود؛ حتي سريعتر از غذاي جامد.
از طرفي چربي موجود در غذا كه به واسطه مصرف آب سرد سفت تر شده سطح روده را ميپوشاند و مانع تماس مستقيم و موثر پرزهاي روده با غذا شده و به تدريج بخشي از غذا در جدار روده باقي ميماند كه همين امر ميتواند موجب بروز تودههاي انسدادي و حتي سرطاني در برخي افراد شود.
كارشناسان معتقدند بهتر است با غذا از مايعات گرم مانند سوپ يا نوشيدني گرم استفاده شود. در حال حاضر مردم مناطقي از كشورهاي اشياي شرقي نيز چنين ميكنند.