نودل
175 گرم نخود سبز
5 قاشق غذاخوری آب لیمو
4 قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
یک قاشق غذا خوری شکر برای طعم
2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک عدد فلفل قرمز چیلی، دانه گرفته، مورب و باریک خرد شده
4 قاشق غذا خوری نعناع یا گشنیز تازه خرد شده
10 سانتیمتر خیار خرد شده
2 عدد پیازچه، باریک و مورب حلقه شده
16 تا 20 عدد میگوی درشت، پخته و پوست گرفته
2 قاشق غذاخوری بادام زمینی یا بادام هندی بی نمک و خرد شده (دلخواه)
4 عدد میگوی درسته و پخته و برش های لیمو برای تزیین
نودل را در قابلمه پر از آب داغ مدت 4 دقیقه قرار دهید تا نرم شوند. سپس رشته ها را آبکش کرده، زیر آب سرد بگیرید و دوباره آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
درون قابلمه ای آب را به جوش بیاورید. غلاف نخود فرنگی را به آن اضافه کنید و دوباره به جوش آورید. آنها را به مدت 1 دقیقه بجوشانید، آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید تا خنک شود و مجددا آبکش کنید و کنار بگذارید.
در کاسه ی بزرگی، آب لیمو، سس ماهی، شکر، زنجبیل، چیلی و گشنیز را با هم مخلوط کرده و سریع هم بزنید. خیار و پیازچه را با مواد مخلوط کنید. رشته ی برنجی، لوبیا و میگو را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
سالاد رشته را در بشقاب های بزرگی مخصوص سرو تقسیم کنید. روی سالاد گشنیز و بادام زمینی (در صورت تمایل) بپاشید و سپس هر بشقاب را با یک میگوی درسته و برش لیمو تزیین کرده و سالاد را بلافاصله سرو نمایید.