5بسته نودل
2 قاشق غذا خوری روغن نباتی
1 کیسه سبزیجات تازه خرد شده
سالاد کلم
1 فنجان سس بادام زمینی
8 اونس میگو پخته شده کوچک
2 پیازچه خرد شده
2 قاشق غذاخوری دانه کنجد
تهیه
در یک قابلمه بزرگ آب شور را بجوشانید نودل را به مدت 2 الی 3 دقیقه در آن بپزید و در صافی ریخته زیر آب سرد بشورید.
در تابه ای روغن را داغ کرده ، سبزیجات را 5 دقیقه در آن تفت دهید.
در یک کاسه بزرگ،نودل را با سس بادام زمینی مخلوط کنید . سبزیجات و میگورابه آن اضافه کنید سپس آن را بین 4 کاسه تقسیم کرده و مقداری پیازچه و دانه کنجد روی آن بریزید و میل نمایید.