-
نویسندهنوشتهها
-
۱ بهمن، ۱۳۹۲ در ۱۱:۲۱ #81406zahra jamshidiمشارکت کننده
1) جايگزيني شكلات و شيريني و كربوهيدراتهاي ساده و تصفيه شده با قندهاي مركب و تصفيه نشده هم بصورت خالص و هم بصورت تركيبي 2) بهرهگيري از منابع حاوي پروتئينها به ميزان حداقل 10 تا حداكثر 18 درصد كل انرژي دريافتي روزانه با كاهش ميزان استفاده از گوشتهاي قرمز و فرآوري شده و استفاده و بهرهگيري بيشتر از آبزيان، ماكيان بصورت تنوري، فرپز، بخارپز و تلفيق آنها با منابع پروتئيني گياهان يعني غلات، حبوبات، دانهها و مغزهاي روغني. 3)استفاده بجا و بموقع و به اندازه از ويتامينهاي گروه B كمپلكس و ويتامين C و گروههاي غذايي حاوي مواد معدني از قبيل يد، آهن، پتاسيم، روي و… جهت مديريت استرس پيشنهاد ميشود. 4) دو وعده غذايي هفتگي خود را از آبزيان تامين نماييد. آبزيان مخصوصاً ماهيها علاوه بر دارا بودن مواد معدني لازم و ويتامينهاي گروه B از جمله B6 و B12، حاوي روغن امگا 3 نيز ميباشند؛ مثل EPA و DHA. 5) غلات كامل يا جوانه زده يا پرك شده بصورت نان، سوپ و سمنو از گندم جوانه زده، دنيايي از سلامتي و شادابي را به ارمغان ميآورد. حبوبات تلفيق شده با غلات حتي به اندازه گوشتهاي مختلف قادر به تامين تمامي اسيدآمينههاي ضروري ميباشند، مخصوصاً لوبياي سويا بصورت پخته يا آجيل با دارا بودن فيتواستروژن مشكلات رواني و خلقي خانمهاي يائسه را در صورت مصرف بجا و مناسب برطرف ميسازد. 6) مصرف يك ليوان شير گرم قبل از خواب شبانه با دانهاي خرما يا يك قاشق مرباخوري عسل، با يك عدد سيب آرامش خواب شبانه را برقرار ميسازد. گنجاندن شير و لبنيات در برنامه صبحانه بروز سستي، بيحالي، بيحوصلگي و عصبانيت در طول روز را كاهش ميدهد و عدم انگيزه، افسردگي و استرس را تعديل مينمايد. 7) استفاده از دانهها و مغزهاي تازه و خام به مقدار 30 گرم در روز بجاي هلههوله ضمن تامين انرژي كافي سرشار از مواد معدني بسيار مفيدي مثل آهن، روي، پتاسيم، سلنيوم، منيزيم و مس بوده و روغن حاوي اين نعمتهاي خدادادي حاوي اسيدهاي چرب لازم ميباشد كه بدن، خود قادر به ساخت آن نيست. سبزيجات مختلف با رنگهاي گوناگون و با عطر و بوي متفاوت و طعم و مزه جورواجور نه تنها بعنوان پاك كننده و عامل سمزدايي از بافتها و ارگانهاي بدن تلقي ميشوند، بلكه با تركيبات خارقالعادهاي كه دارند با خنثيسازي راديكالهاي آزاد، طراوت و سرزندگي و حفظ و تثبيت جواني مينمايند و به رفع اندوه، غم، اضطراب و افسردگي كمك مينمايند. ميل كردن هويج، كاهو، فلفل دلمهاي، شلغم، سير و پياز، انواع كلمها، ريحان، نعنا، جعفري و كرفس سلامتي شما را تضمين و تثبيت مينمايد. 9) ميوهجات گوناگون نيز جواهرات طبيعت نام گرفتهاند. ميل نمودن آنها به ميزان 200 تا 500 گرم در روز مخصوصا اگر در ميان وعدهها گنجانده شوند، با تركيبات خارقالعاده مفيدشان هم ذائقه نوازي مينمايند و هم با فيبرهاي محلول و نامحلول خود و ويتامينهاي گوناگون و مواد معدني جورواجور به تامين نياز بدن به ريزمغذيهاي كليدي مساعدت مينمايند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.