جذب فلاوانول های کاکائو در روده باریک بسیار محدود می باشد و معمولا بوسیله میکروب های روده بزرگ متابولیزه می شود . (ترکیبات فلاوانولی شامل کاتچین و کاتچین گالات هستند ) . در این راستا مطالعه ای در موسسه غذا و علوم تغذیه در انگلستان بر روی 22 فرد سالم به مدت 4 هفته انجام گرفت . نتایج حاصل از این مطالعه حاکی از آن است که در افرادی که در این دوره از نوشیدنی های حاوی مقدار زیادی فلاوانول های کاکائو استفاده کرده بودند ، به شکل معنی داری مقدار بیفیدوباکتر و لاکتوباکتر افزایش و کلوستردیا کاهش پیدا کرد . این تغییرات میکروبیلوژیک با کاهش مقدار تری آسیل گلیسیرول و و غلظت c- reactive protein نیز همراه بوده است . (که خود بر تعداد باکتری لاکتوباسیلی تاثیرگذار است ). این مطالعه بیانگر آن است که فلاوانولهای کاکائو بر رشد باکتری های روده به صورت انتخابی تاثیرگذار است . و غذاهای غنی از فلاوانول می توانند برای سلامت گوارشی بسیار مفید باشند .
the Department of Food and Nutritional Sciences,University of Reading, Reading, United Kingdom
doi: 10.3945/ajcn.110.000075 Am J Clin Nutr January 2011 vol. 93 no. 1 62-72 [align=left][/align][align=right][/align]