نقش روغن‌هاي خوب در کبد چرب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80738
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در طول درمان کبد چرب، به بيماران توصيه مي‌شود غذاهاي خود را به‌صورت آبپز يا بخارپز مصرف کنند و استفاده از نمک و شکر را به‌حداقل برسانند. چربي مورد نياز بدن اين افراد در طول دوران رژيم‌درماني، از گوشت‌هاي سفيد و لبنيات تامين مي‌شود. با اين حال اگر بيماري هوس کرد غذاي حاوي روغن بخورد، بايد روغن‌هاي خوب و حاوي امگا3 مانند روغن زيتون، کنجد و هسته انگور را جايگزين کره و روغن‌هاي معمولي کند. توصيه به مصرف روغن‌هاي خوب، به‌هيچ‌وجه به معناي زياده‌روي در مصرف آنها نيست. هرچند متخصصان تغذيه مي‌گويند افراد مبتلا به کبد چرب فقط مي‌توانند روزانه حدود 1 قاشق غذاخوري روغن (معيار ما روغن مايع است) مصرف کنند، اما هر بيمار در اين باره بايد با پزشک معالج خود مشورت كند.

    منبع: WebMD

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.