نحوه دم کردن قهوه

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

ايراني‌ها پيش از اينكه چاي‌خور باشند، قهوه‌خور بوده‌اند به همين دليل نيز اصطلاح «قهوه‌خانه» در گنجينه لغت‌هاي فارسي يافت مي‌شود و عبارت چايخانه كمتر رايج است اما قهوه انواع بسياري دارد كه يكي از مشهورترين آنها قهوه ترك است…

ارامنه خودمان خبره‌ترين افراد در دم‌ كردن اين قهوه هستند و اغلب بهترين تجربه‌هاي نوشيدن قهوه به زماني برمي‌گردد كه يك دوست ارمني برايتان قهوه دم‌ كرده باشد.

مقدار کالري
    مجموع مواد تشكيل‌دهنده اين نوشيدني، 128 كيلوكالري انرژي دارد و در صورت تهيه 4 فنجان قهوه مقدار كالري حاصل از‌ خوردن هر فنجان به 32 كيلوكالري خواهدرسيد. البته در صورتي كه اين نوشيدني با شكر بيشتري ميل شود، مقدار كالري دريافتي افزايش پيدا خواهد‌ كرد. در ضمن، ‌خوردن هر نوع شيريني، كيك يا بيسكويت نيز حداقل 100 كيلوكالري به مقدار انرژي دريافتي مي‌افزايد.

همراه اين نوشيدني

با اينكه اين قهوه را مي‌توان با آب تهيه ‌كرد اما بهتر است با مخلوط آب و شير سرد تهيه شود، به اين ترتيب كه براي دم كردن هر فنجان قهوه نصف فنجان آب سرد و نصف فنجان شير سرد استفاده شود، خوردن برشي از كيك كشمشي، شكلات يا حتي شيريني خامه‌اي همراه اين نوشيدني طعم بهتري ايجاد‌ مي‌كند و از خوردن آن لذت خواهيد برد. البته‌ به شرطي كه دچار اضافه وزن و چاقي نباشيد.

طـرز تـهـيـه

يك قهوه‌ جوش دسته بلند برداريد و در آن قهوه و شكر را با هم مخلوط كنيد و به همان شكل خشك و پودري با قاشق هم بزنيد تا به اصطلاح «كره قهوه» خارج شود. آب سرد را به آنها بيفزاييد و با هم مخلوط كنيد. مايع به دست آمده را روي حرارت و شعله بسيار ملايم بگذاريد و اجازه دهيد آرام‌آرام قهوه‌ جوش و كم‌كم بالا بيايد. مي‌توانيد ابتدا کف روي قهوه و سپس قهوه را آرام در فنجان‌ها بريزيد.

مـواد لازم (براي 4 نفر)
    قهوه ترك

4 قاشق مرباخوري

شكر
    4 قاشق مرباخوري

آب سرد
    4 فنجان

هانیه
    مشارکت کننده

ممنون خیلی خوب بود طرز تهیه اشو نمیدونستم واقعا. قهوه بی شکر هم کالری داره یه جا نوشته بود چای و قهوه کالریش صفره! درسته؟

zahra jamshidi
    مشارکت کننده

خواهش می کنم
    درسته ، صفر نیست ولی کالری اش خیلی خیلی کمه

zghasemi
    مشارکت کننده

جمشیدی جان ممنون از شما به خاطر مطلب مفیدتون

من فکر می کنم قهوه البته از نوع تلخ به خاطر کافئینی که داره حتی تا حدی سوخت و ساز بدن رو بالا میبره…نظر شما چیه؟

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.