نان و برنج تیره بخورید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85677
    s.farzi
    مشارکت کننده

    مواد غذایی گروه کربوهیدارت از جمله نان و برنج هرچه رنگ تیره‌تری داشته باشند، حاوی سبوس بیشتری هستند.

    احساس سیری یکی از فواید سبوس است که باعث می شود فرد کمتر غذا مصرف کرده و دچار افزایش وزن، چربی، کلسترول و قند خون نشود.

    کربوهیدرات‌های حاوی سبوس پس از مصرف، قند خون را آهسته بالا می‌برند؛ این درحالیست که نان و برنج سفید به صورتی سریع قند خون را افزایش می‌دهند. بر این اساس مصرف کربوهیدرات‌های تیره و حاوی سبوس برای افراد دیابتی بسیار مفید است.

    نقش فیبر موجود در سبوس در پیشگیری از یبوست بسیار پررنگ بوده و توصیه می‌شود افراد نان‌های تیره از جمله نان سنگک و جو که سبوس بیشتری دارند، استفاده کنند.

    نان‌های سفید اشتها را بالا نگاه داشته و به چاقی منجر می‌شوند. میزان سیری یک کف دست نان سنگک چهار برابر نان لواش است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.