در پاسخ به اين پرسش بايد گفت وقتي ناني که در فريزر منجمد شده با مايکروويو گرم ميکنيم، مقداري از رطوبت آن بخار ميشود بنابراين طبيعتا نان بعد از خارج شدن از مايکروويو و قرارگرفتن در مجاورت هوا خشک خواهد شد…
اين موضوع ربطي به مايکروويو ندارد و نان را با هر روشي بخواهيم از حالت انجماد درآوريم و گرم کنيم، خشک خواهد شد. البته بهترين راه اين است که آن را بهاندازه نياز داخل مايکروويو قرار دهيم. کوتاهکردن زمان و کمتر گرمکردن نان هم به ديرتر خشکشدن آن کمک ميکند.
نگهداري نان بعد از گرمشدن داخل کيسه نايلوني يا پارچهاي هم ميتواند جلوي خشک شدن سريع آن را بگيرد. ناني که بعد از گرم کردن درست نگهداري شده باشد و خشک نشود، ميتوان دوباره داخل فريزر گذاشت.
گرم و سردکردن چندباره نان تا حدي باعث کاهش رطوبت و سريعتر خشکشدن آن ميشود به همين دليل بهتر است آن را به اندازه مصرف از فريزر خارج کرد اما به هر حال اگر ناني باقي ماند، ميتوان آن را دوباره داخل فريزر گذاشت. اين کار از ارزش غذايي نان (بهخصوص در مقدار ويتامينها و املاح موجود) کم نميکند. هر قدر گرمايي که به نان داده ميشود، شديد باشد احتمال خشک شدن بعدي آن نيز بيشتر خواهد بود زيرا بيش از نياز گرم شدن باعث ميشود نان آب خود را از دست بدهد. فراموش نکنيد که اين موضوع در مقدار کالرياي که با خوردن نان به بدن ميرسد، تاثيري ندارد و 80 کيلوکالري به ازاي هر 30 گرم نان است.