نارنگی یا گریپ فروت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78670
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    محققان دانشگاه اونتاریو ماده ای در نارنگی کشف کرده اند که مانع بروز چاقی در افراد می شود.
    ماده ای به نام نارینجنین (نوبیلتین) در نارنگی کشف شده است که گفته شده می تواند اثرات ضدچاقی و محافظت در برابر ابتلا به دیابت نوع 2 داشته باشد.
    قابل ذکر است که نارینجنین در گریپ فروت هم وجود دارد ولی نارینجنین نارنگی 10 برابر اثر بیشتری از نارینجنین گریپ فروت در چاقی دارد.
    این مطالعات بر روی نمونه های حیوانی انجام شده است و برای تأیید اثر آن در انسان، نیاز به انجام مطالعات بیشتر است.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

    #101183
    zghasemi
    مشارکت کننده

    ارزش غذایی در هر 100 گرم نارنگی
    ویتامین آ 420 آی. یو
    کربوهیدرات 34/13 گرم
    فیبر رژیمی 8/1 گرم
    پروتئین 81/0 گرم
    تیامین (ویتامین B1) شش صدم میلی‌گرم
    نیاسین (ویتامین B3) سی و هفت صدم میلی‌گرم
    ویتامین B6 هشت صدم میلی‌گرم
    ویتامین C بیست و هفت میلی‌گرم
    کلسیم 37 میلی‌گرم
    آهن 15/0 میلی‌گرم
    منیزیم 12 میلی‌گرم
    فسفر 20 میلی‌گرم
    پتاسیم 166 میلی‌گرم
    سدیم 2 میلی‌گرم
    روی 07/0 میلی‌گرم
    چربی 3/0 گرم
    کالری 44 کیلوکالری

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.