نتایج یك بررسی جدید نشان داده است میوه ها و سبزی های ارگانیك نسبت به محصولاتی كه با استفاده از مواد شیمیایی پرورش داده می شوند خواص تغذیه ای نسبتا كمتری دارند و طعم بهتری هم در مقایسه با محصولات عادی ندارند.
این خبر برای كسانی كه هزینه بیتشری را صرف تهیه محصولات گیاهی ارگانیك می كنند به طور قطع خبر خوبی نیست. با این وجود متخصصان معتقدند كه خوردنی های ارگانیك با محیط زیست سازگار هستند و برای سلامت كره زمین مفیدند.
مجموعه ای از آزمایشات روی ۳ محصول باغی شامل سیب زمینی، كلم بروكلی و گوجه فرنگی نشان داده است كه محصولات غیرارگانیك هم خواص تغذیه ای بیشتری دارند و هم خوشمزه تر هستند.
این آزمایشات نشان داد سیب زمینی كه با استفاده از مواد شیمیایی پرورش می یابد در مقایسه با سیب زمینی ارگانیك از ذخیره ویتامین C غنی تری برخوردار است. كلم بروكلی كه به روش طبیعی پرورش می یابد در مقایسه با بروكلی ارگانیك از مقادیر بیشتری از آنتی اكسیدانها برخوردار است و گوجه فرنگی غیرارگانیك نیز طعم قوی تری دارد و نسبت به انواع ارگانیك ۶۹درصد طعم آن قوی تر و شیرین تر است!