میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ برای سلامتی بسیار مفیدند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72361
    s.farzi
    مشارکت کننده

    محصولات غذایی قرمز رنگ جزء بهترین مواد برای سلامتی هستند که مصرف آنها در طول سال توصیه می شود.
    به گفته محققان آمریکایی، رنگ قرمز موجود در میوه ها و سبزیجات ماده ای به نام «phytonutrient» تولید می کند که خطر سرطان پروستات را کاهش می دهد، فشارخون را پایین می آورد، از رشد تومور ها جلوگیری می کند، کلسترول بد را کاهش می دهد، رادیکال های آزاد مضر را از بین می برد و برای بافت مفاصل بسیار مفید است.

    محققان خواص برخی از این محصولات قرمز رنگ مفید را اینگونه برشمردند:

    گوجه فرنگی و هندوانه دارای لیکوپین هستند که یک ماده قوی ضد سرطان است. برای سلامت چشم و پروستات نیز بسیار مفید است. گفتنی است، میزان این ماده ضد سرطانی در گوجه ای که حرارت دیده باشد مثل سس ها و کچاپ ها افزایش پیدا می کند.

    آب زغال اخته از عفونت های اداری جلوگیری می کند، در افزایش کلسترول مفید خون و همچنین آنتی اکسیدان ها موثر است.

    سیب منبع غنی از ویتامین سی، فیبر و آنتی اکسیدان هاست.

    توت فرنگی دارای ویتانین سی و منگنز است. منگنز رادیکال های آزاد را کاهش می دهد، به استحکام استخوان ها کمک می کند، به عملکرد بهتر غده تیروئید کمک می کند، قند خون را تعدیل می کند، دارای فیبر، ید، پتاسیم و ویتامین کی است.

    آلبالو دارای ملاتونین است که یک نوع آنتی اکسیدان می باشد. این ماده به حفظ الگوی طبیعی خواب انسان کمک می کند، از ضعف حافظه جلوگیری می کند، کاهش دهنده التهابات است، از سرطان و دیابت جلوگیری می كند.

    تمشک، کاهنده التهاب، درد، سرطان، بیماری های قلبی، دیابت و حساسیت است.

    فلفل دلمه ای قرمز دارای ویتامین آ، ب۶، بهبود دهنده خواب و روحیه است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.