میوه “به” مقوی معده و رحم است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #92515
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    :یک متخصص طب سنتی گفت: میوه “به” مقوی معده و رحم است و به علت تولید نفخ بهتر است مربای آن در صبحانه مصرف شود، همچنین سیب به افزایش اشتها، تقویت بافت معده (منع ریفلاکس) مقوی قلب (منع تپش قلب ) مقوی اعصاب (فالوده سیب همراه با عرق بادرنجبویه) مفید است.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم, لیلا شیربیگی درباره موادغذایی مفید برای بدن, اظهار داشت: هر کدام از میوه‌ها و سبزی‌ها در طب سنتی دارای خواص زیادی است و هر کدام مزاج خاصی دارد.

    میوه “به” مقوی معده و رحم است
    به گفته وی میوه “به” مقوی معده و رحم است به علت تولید نفخ بهتر است, مربای آن در صبحانه مصرف شود همچنین بهتر است “به” را به صورت تاس کباب “به”،خورش “به” آلو مصرف کرد.

    سیب به افزایش اشتها ،تقویت بافت معده کمک می‌کند

    این متخصص طب سنتی افزود: سیب به افزایش اشتها ،تقویت بافت معده(منع ریفلاکس) مقوی قلب(منع تپش قلب ) مقوی اعصاب(فالوده سیب و عرق بادرنجبویه) مفید است.

    رب سیب از میوه سیب قوی‌تر است
    شیربیگی اضافه کرد: نحوه استفاده سیب بهتر است از مربا و رب سیب استفاده کرد البته رب سیب از میوه سیب قوی‌تر است. برای جلوگیری از نفخ سیب آن را با عسل یا دارچین مصرف شود و اگر این گونه سیب را مصرف کرد برای ریفلاکس مفید است.

    برای تقویت اعصاب بهتر است فالوده سیب همراه با گلاب مصرف شود
    وی گفت: برای تقویت اعصاب بهتر است فالوده سیب مصرف شود. 2 ساعت قبل از 2 قاشق غذاخوری گلاب و کمی عسل همراه با دو عدد سیب رنده شده مصرف شود که به خواب خوب کمک می‌کند همچنین آب سیب مقوی عمومی بدن است.
    این متخصص طب سنتی بیان داشت: انار تقویت کبد, نیکویی رنگ رخسار, رفع خارش مفید است همچنین توت لینت دهنده شکم بوده و مولد خون صالح, مقوی جگر و طحال است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.