-
نویسندهنوشتهها
-
۲۰ دی، ۱۳۹۱ در ۰۳:۵۲ #75167e.aminiمشارکت کننده
در افراد مبتلا به آلرژیهای غذائی، شکلاتهای تلخ بهدلیل داشتن میزان زیاد مادهٔ خشک ممکن است آلرژی آنها را تشدید کند.
همچنین این شکلاتها در افرادیکه مبتلا به عارضهٔ کهیر هستند، ممکن است موجب تشدید بیماری شود.
برای افراد مضطرب نیز توصیه میشود مصرف این شکلاتها محدود شود، زیرا شکلاتها بهدلیل داشتن کافئین زیاد، باعث افزایش اضطراب میشوند.
با توجه به اینکه شکلات یکی از موادی است که نسبت آرژینین به لیزین در آن زیاد است، به افرادیکه زمینهٔ تبخال زدن دارند توصیه میشود کمتر شکلات مصرف کنند و با توجه به اینکه درصد مادهٔ خشک شکلات تلخ زیاد است در افراد مبتلا به این عارضه، محدودیت مصرف این نوع شکلات باید بیشتر رعایت شود.
بررسیهای بلندمدت نشان میدهند که مصرف شکلات تلخ بهدلیل داشتن کافئین زیاد در زنان مبتلا به بیماری فیبروکیستیک پستان باعث تشدید عوارض بیماری میشود.
کافئین اسیدمعده را افزایش میدهد، مصرف موادغذائی حاوی کافئین زیاد، مانند شکلات تلخ، ممکن است باعث وخامت زخممعده در افراد مبتلا به این بیماری شود. همچنین بیماران مبتلا به رفلاکس معدی مری باید مصرف موادغذائی حاوی کافئین زیاد را محدود کنند.
کافئین مادهای محرک است و تأثیرات آن تا ۲۰ ساعت در بدن باقی میماند. از اینرو، افراد مبتلا به بیخوابی باید از مصرف اینگونه شکلاتها خودداری کنند.
افرادیکه کلیهٔ سنگساز دارند و همچنین افراد مبتلا به سیروز کبدی مصرف این نوع شکلاتها به ترتیب بهدلیل داشتن اگزالات و مس زیاد توصیه نمیشود.
۲۵ دی، ۱۳۹۱ در ۰۹:۱۶ #99048s.farziمشارکت کنندهممنون از مطلب جالبتون … بخصوص در زمینه تشدید بیماری سنگ کلیه، آیا اگزالات و مس تنها در ترکیبات شکلات تلخ موجود است ؟یا در سایر شکلات ها هم این مواد وجود دارد و خوردن شکلات می تواند در افرادی که کلیه سنگ ساز دارند مشکل ساز باشد؟
۲۷ دی، ۱۳۹۱ در ۰۴:۴۵ #99055e.aminiمشارکت کنندهتقریبا تمامی منابع کافئین دار مثل چای، قهوه و انواع شکلات حاوی اگزالات می باشند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.