-
نویسندهنوشتهها
-
۱۳ دی، ۱۳۸۹ در ۰۵:۵۱ #69594n.fazelمشارکت کننده
سرتونین به عنوان هورمون شادی شناخته شده است زیرا که کمبود آن می تواند بر خلق و خوی فرد موثر باشد. ثبات احساسی تحت تاثیر عوامل مختلف مثل استرس، رژیم غذایی و شیوه زندگی قرار دارد.
خواب کافی و تغذیه سالم از عوامل ابتدایی برا یحفظ سطح سرتونین است. مواجهه طولانی مدت با استرس، کمبود خواب و تغذیه نامناسب می توانند علائم افسردگی را ایجاد کنند. بعضی از گیاهان ، ویتامین ها و اسید های آمینه که به عنوان مکمل استفاده می شوند و می توانند به تولید سرتونین کمک کنند در اینجا لیست شده اند:
* ب – کمپلکس: کمبود ویتامین های گروه ب مثل B6 B12 و اسید فولیک می تواند در روان فرد موثر باشد. همچنین با عملکرد ادراکی و حافظه نیز مرتبط هستند. مغز ما برای تولید نوروترنسمیترهای آرامش بخش ، سرتونین و گانابوتیریک اسید به آنها نیاز دارد.
*اسید های چرب ضروری: «اها جزیی از غشای سلولی هستند و برا یعملکرد درست مغز حیاتیند.
*اینوزیتول: برای عملکرد بهینه نوروترنسمیتر هایی مثل استیل کولین و سرتونین ضروری است. مکملیاری با اینوزیتول می تواند در کاهش افسردگی، اضطراب و ترس کمک کند.
*منیزیم: برای آرامش اعصاب و عضلات لازم است. همچنین به فعال شدن ویتامین های ب نیز کمک می کند.
*ال- تیانین: تنها اسید آمینه ای که در چای سبز هم وجوددارد و می تواند سبب احساس راحتی شده و کیفیت خواب را بالابرد.
سایر شیوه های زندگی موثر در افزایش سطح سرتونین :
– نور خورشید: روزانه حداقل 30 دقیقه در معرض نور خورشید باشید.
– ورزش: ورزش می تواند عملکرد نورون های سرتونین را بهبود بخشد. افزایش تریپتوفان (پیش ساز سرتونین) در مغز، بعد از ورزش دیده شده. در افسردگی های خفیف ورزش به دارو ترجیح داده می شود زیرا که نه تنها عارضه ای ندراد بلکه کاملا مفید است.مهم : بیمارانی که تحت درمان افسردگی هستند برای استفاده از این مکمل ها حتما با پزشک خود مشورت کنند.
این مقاله تنها جهت آگاهی تغذیه ای تنظیم شده و بک توصیه پزشکی محسوب نمی شود۱۳ دی، ۱۳۸۹ در ۰۷:۰۱ #96513azyمشارکت کنندهمیتوان در زمان افسردگی تحت نظر یک استاد بود تا از تمرینات انرژی در مانی و مدیتیشن هم استفاده کرد ..بسیار موثر است .این تمرینات مغز را وارد امواج آلفا و بتا میکند که انسان بعد از باز کردن چشمها احساس آرامش شدیدی را متوجه میشود قابل ذکر است که بدن در اولین و دومین جلسه تمرینی مقاومت میکند اما ظرف یک ماه تمام بدن به این سیستم عادت کرده و به کلی پس از چند ماه از افسردگی خبری نیست..
۱۳ دی، ۱۳۸۹ در ۱۰:۴۷ #96515hooshmandمشارکت کنندهمی شه چند نمونه از خوراکی ها یا میوه ها را نام ببرید که دارای این مواد باشند. متشکرم.
۱۴ دی، ۱۳۸۹ در ۰۲:۲۰ #96524۱۴ دی، ۱۳۸۹ در ۰۴:۱۰ #96529n.fazelمشارکت کنندهمنابع ب 6: لبنیات، تخم مرغ، حبوبات، گوشت
منابع ب 12: گوشت، ماهی، تخم مرغ و حبوبات
منابع اسید های چرب ضروری: غذاهای دریایی و ماهی های چرب، دانه بزرک، گردو
منابع منیزیم: لوبیا سویا، اسفناج، نخودسبز، جگر و گوشت -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.