تخم مرغ : چهار عدد
آرد : دو پیمانه
بیكینگ پودر : یك قاشق مرباخوری
وانیل و هل : به میزان لازم
روغن مایع و شیر و شکر : از هر کدام یك پیمانه
خامه شیرین شده و فرم گرفته : 200 گرم
طرز تهیه :
ابتدا تخممرغ ها را با شكر و وانیل با همزن برقی زده تا كاملا سفت و غلیظ شود.
شیر را اضافه كرده آرد را همراه با بیكینگ پودر به آرامی با مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه كنید.
مایه را در قالبهای كوچك مخصوص كیك كه قبلا كاغذ انداختهاید بریزید و در سینی فر بچینید.
در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده وقتی خنك شد با خامه فرم گرفته شكوفه بزنید و روی آن را با ترافل تزئین كنید.