مواد غذایی مرگ‌آور در آشپزخانه خود را بشناسید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #93491
    m.adibian
    مشارکت کننده

    مواد غذایی که اگر دقت لازم در مصرف آن‌ها داشته باشید موجب مرگ می‌شود.
    به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ بعضی از مواد غذایی در یخچال و گنجه‌های آشپزخانه وجود دارند که بسیار سمی بوده و عامل اصلی سرطان می‌باشند. بدین منظور توصیه می‌شود که با احتیاط بیشتر و آگاهی کامل این موادغذایی را مصرف کنید و حتی بعضی از این مواد باید سریعاً دور ریخته شوند.

    ریواس: برگ ریواس حاوی اسید اگزالیک است این اسید باعث سنگ کلیه در بدن می‌شود و حتی در بعضی موارد منجر به مرگ فرد شده است پس به هیچ وجه از برگ این گیاه استفاده نکنید.

    جوز: جوز هندی در واقع توهم‌زا می‌باشد مصرف بیشتر از 5.5 گرم آن در طول روز باعث گرفتگی عضلات بدن و اگر بیشتر از 8 گرم مصرف شود احتمال تشنج زیاد است.

    سیب‌زمینی: جوانه‌های سبز این سیب زمینی بسیار کشنده است موجب اسهال شدید می‌شود و به هیچ وجه نباید سیب‌زمینی سبز را مصرف کرد.

    بادام تلخ: دو نوع بادام داریم بادام تلخ حاوی هیدروژن سیانید است اگر یک کودک 7 تا 10 بادام تلخ بخورد احتمال ایجاد مشکلات جدی در بدن ایجاد شده و کشنده است.

    تن ماهی: تن ماهی بسیار خطرناک است زیرا جذب جیوه در این گوشت بسیار بالا است. توصیه می‌شود که کودکان و زنان باردار از تن‌ماهی استفاده نکنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.