-
نویسندهنوشتهها
-
۱۴ آبان، ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۳ #80174neda.mousaviمشارکت کننده
ماهیهای چرب
امگا 3 های موجود در ماهیهای چرب مانند ماهی آزاد، ساردین و غیره خواص ضدالتهابی دارند. توصیه میکنیم هر هفته دو مرتبه ماهی میل کنید و اگر لازم بود مکمل روغن ماهی هم مصرف کنید.میوهها و سبزیجات
فلاوونوئیدها و کاروتنوئیدها آنتیاکسیدانهایی هستند که در میوهها و سبزیجات رنگی مانند میوههای ریز بیدانه، بروکلی، سیبزمینی شیرین، فلفل دلمهای قرمز و نارنجی وجود دارند. این آنتیاکسیدانها جزو ضدالتهابهای قوی محسوب میشوند. توصیه میکنیم هر روز از این میوهها و سبزیجات رنگی به میزان کافی مصرف کنید.روغن زیتون بکر
روغنزیتون بکر یکی از پایههای اصلی رژیم غذایی مدیترانهای و سرشار از آنتیاکسیدانهاست. آنتیاکسیدانها با رادیکالهای آزاد آسیبرسان مقابله میکنند.
توصیه میکنیم برای تهیهی غذاها و مصرف سالادهایتان حتماً از روغن زیتون استفاده کنید. البته از زیادهروی بپرهیزید و بدانید که هر قاشق سوپخوری از این روغن 119 کالری و 14 گرم مواد چرب دارد.غلات کامل
آرد سفید تصفیهشده با سرعت زیادی تبدیل به قندخون میشود که التهابزاست. در عوض فیبرها ترکیبات ضدالتهابی هستند که به تدریج هضم میشوند و اجازه نمیدهند قندخون به یک باره بالا برود. توصیه میکنیم برای بالا بردن مصرف فیبر خود از غلات و دانههای کامل استفاده کنید. به جای نان سفید، نانهای سبوسدار میل کنید. حبوبات را دریابید.زردچوبه
زردچوبه یکی از ادویههای فوقالعاده است. یکی از ترکیبات مهم زردچوبه یعنی کورکومین (curcumine) برای تسکین درد موثر است. این ترکیب مهم موجود در زردچوبه به صورت مکمل نیز به فروش میرسد و موثرتر از مسکنهایی مانند ایبوبروفن عمل میکند. توصیه میکنیم در تهیه و طبخ غذاهایتان حتماً از این ادویهی مفید استفاده کنید.سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.