بسياري از بررسيها مصرف اسيد فوليک در زمان حاملگي را ضروري دانستهاند اما بسياري از غذاهاي موجود مانند مارچوبه، کلم، ذرت، نخود واسفناج حاوي مقاديري اسيد فوليک هستند و در ضمن غذاهاي ديگر مانند گندم و آب پرتقال نيز ممکن است با آن غني شوند. مکملهاي روي توصيه شده است، مثلاً در انگلستان مصرف روزانه 15 تا 20 ميلي گرم ترکيب روي پيشنهاد شده است. روي در غلات، تخم مرغ، گوشت و آرد کامل وجود دارد. البته توسط کارشناسان ايراني اضافه نمودن مکمل روي به آرد در کشور نيز توصيه شده است. غذاهاي حاوي هويج، سبزي، کره، ماهي و گوشت سرشار از ويتامين A هستند و نيازي به مصرف جداگانهي دارويي نيست. مصرف برخي غذاها مانند سير، انواع کلم، پياز، مارچوبه و تربچه و يا غذاهاي پر ادويه و پرچاشني ممکن است روي طعم شير اثر بگذارد و تغييرناگهاني طعم شير سبب تمايل نداشتن شيرخوار به شيرخوردن شود. با توجه به تأثير برخيمواد غذايي بر طعم شير، در صورتي که شيرخوار از شير خوردن امتناع ميکند بهتر است مادران از مصرف اين مواد خودداري کرده يا مصرف آن را محدود کنند. مکملهاي غذايي زيادي وجود دارند که توليد کنندگان آن مدعياند که باعث افزايش شير مادر ميشوند در واقع تأثير هيچکدام از آنها به اثبات نرسيده است و بيشتر اثر رواني دارد تا حقيقي. دقت شود که بعضي از اين مکملها مقادير زيادي مواد قندي دارند.