موادغذایی که پوست را خراب میکند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86721
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    شیرینی
    مصرف بیش ازاندازه قند موجب آغاز فرآیند گلیکوریله شدن در بدن می شود، که یک نوع واکنش غیر آنزیمی قندها با پروتئین است. یکی از مهم ترین پیامدهای این فرآیند، خشکی و عدم انعطاف پوست است.
    گوشت سوخته
    این ماده غذایی شامل هیدروکربن های پیش التهابی است، که می تواند موجب شکسته شدن کلاژن های پوستی بشود. بنابراین حتی اگر گوشت برشته دوست دارید، سعی کنید قسمت های سیاه را از آن جدا کنید.
    گوشت های فرآوری شده
    سوسیس، کالباس و بیکن دارای سولفیت و سایر مواد نگه دارنده هستند که موجب ملتهب شدن پوست و تسریع کردن روند پیری آن می شوند. هم چنین این گوشت ها سرشار از نمک هستند که به خودی خود باعث متورم به نظر رسیدن پوست می شود.
    پریسا دامغانیان – کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.