-
نویسندهنوشتهها
-
۳ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۸:۴۱ #78528s.samadiمشارکت کننده
مصرف زیاد منیزیم خطر ابتلا به سرطان کلون را کاهش میدهد. این گفته نتیجه مطالعات محققان دانشگاه Wageningen هلند است.
این محققان نتایج دهها پژوهشی که پیش از این بین رابطه مصرف منیزیم و خطر ابتلا به سرطان کولون انجام شده بود را دوباره مورد بررسی قرار دادند. متأسفانه سرطان کولون از نظر مرگ و میر در رتبهی دوم قرار دارد و سالانه جان خیلیها را میگیرد.آنها پس از بررسیها به این نتیجه رسیدند دریافت هر 100 میلی گرم منیزیم بیشتر، خطر ابتلا به سرطان کولون را به میزان 12 درصد کاهش میدهد.
علاوه بر این نتایج برخی از پژوهشها نشان داده است که این میزان در بین افراد بالای 55 سال که دچار اضافه وزن یا چاقی مفرط بوده است به 19 درصد رسیده است. یعنی مصرف بیشتر منیزیم خطر ابتلا به سرطان کولون در بین افراد بالای 55 سال که در عین حال دچار اضافه وزن نیز هستند را به میزان 19 درصد کاهش داده است.
به عقیدهی محققان منیزیم اثرات چندگانهای در بدن دارد. این مادهی معدنی روی متابولیسم انسولین تأثیر میگذارد. انسولین هورمونی است که وظیفهی کنترل
قند خون را بر عهده دارد
به عقیدهی محققان منیزیم اثرات چندگانهای در بدن دارد. این مادهی معدنی روی متابولیسم انسولین تأثیر میگذارد. انسولین هورمونی است که وظیفهی کنترل قند خون را بر عهده دارد. حرف محققان بسیار ساده است. آنها معتقدند که مصرف مواد غذایی سرشار از منیزیم میتواند از ابتلا به سرطان کولون پیشگیری کند.
از مهمترین مواد غذایی سرشار از منیزیم میتوان به دانهها و مغزها، سبزیجات برگ سبز مثل کلم، اسفناج، حبوبات، غلات سبوس دار و غیره اشاره کرد.
۳ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۹:۲۳ #101136ezamaniمشارکت کننده[align=justify]منيزيم، فلزي است كه ميزان بسيار كمي در بدن وجود دارد. وجود همين مقدار كم، از اين عنصر اثرات حياتي و غيرقابل انكاري در واكنشهاي عصبي، عضلاني و فعل و انفعالات درون سلولي دارد.
اسهال و استفراغ و سوءتغذيه از عوامل كاهش منيزيم سرم است. در كشورهاي فقير دليل اصلي سوء تغذيه، بيغذايي و فقدان غذاهاي باكيفيت است ولي در كشورهاي غني همچون كشورهاي غربي يكي از مهمترين دلايل سوءتغذيه، الكليسم است. [/align]۳ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۹:۳۲ #101142s.samadiمشارکت کنندهممنون از نکته تکمیلیتون
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.