منابع غذایی حاوی منیزیم؛ موثر در کاهش فشارخون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85690
    Shafiei
    مشارکت کننده

    افزایش وزن و چاقی، دریافت نمک زیاد، بی‌تحرکی، سابقه خانوادگی، ابتلا به بیماری دیابت و مصرف الکل از جمله علل زمینه‌ساز بروز این بیماری هستند. فشاری که توسط خون به جدار شریان‌ها وارد و برحسب میلی‌متر جیوه اندازه‌گیری می‌شود را فشار خون می‌نامند که به صورت دو عدد فشار خون سیستولیک (در زمان تپش قلب) بر فشارخون دیاستولیک (در زمان استراحت قلب بین ضربان‌ها) بیان می‌شود و هر دو عدد حائز اهمیت هستند.
    فشارخون ممکن است در طول روز متفاوت باشد، اما درصورتی که فردی در چند اندازه‌گیری مختلف فشارخون سیستولی بالاتر یا مساوی 140 میلی‌متر جیوه، فشارخون دیاستولی بالاتر یا مساوی 90 میلی متر جیوه و یا هر دو را داشته باشد، فرد مبتلا به پرفشاری خون است.با اینکه فشارخون بالا اغلب بدون نشانه است اما در صورت عدم درمان و مزمن شدن آن می‌تواند منجر به نارسایی قلب (سکته‌های قلبی)، نارسایی مزمن کلیه، سکته‌های مغزی، آسیب به چشم‌ها و نهایتاً مرگ شود. تغییر شیوه زندگی از راه‌های موثر پیشگیری و کنترل این بیماری محسوب می‌شود.شیوع فشارخون بالا در افرادی که BMI یا شاخص توده بدنی آنها 30 یا بالاتر از آن است، دو تا شش برابر افراد با وزن طبیعی است. بنابراین کاهش 10 کیلوگرم وزن تحت نظر مشاور تغذیه در افراد چاق می‌تواند 20-5 میلی‌متر جیوه فشار خون را کاهش دهد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.