مقایسه کاکائوی تلخ و تیره با کاکائوی معمولی در کنترل وزن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67883
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    پژوهشگران قبلا دریافته بودند که مصرف کاکائوی تیره، البته در حد متعادل، برای سلامتی مفید است ، پژوهشگران دانشگاه کپنهاک دریافته اند که کاکائوی تیره بیشتر از کاکائوی شیری احساس سیری و اشباع شدن ایجاد میکند. در این مطالعه 16 نفر از افراد سالم و جوان را که دارای وزن طبیعی بودند مورد بررسی قرار دادند.
    این افراد طی دو جلسه مورد آزمایش قرار گرفتند. در جلسه اول به آنها کاکائوی تیره و در جلسه دوم ، کاکائوی شیری داده شد. به هریک از افراد 100 گرم کاکائو داده شد که باید طی 15 دقیقه آنرا می خوردند(میزان کالری موجود در دو نوع کاکائو یکسان بود).سپس از افراد خواسته شد تا 5 ساعت بعد، هر نیم ساعت یکبار میزان اشتهای خود (سیری، گرسنگی و ولع برای خوردن غذای خاص) را یادداشت کنند. هم چنین 5/2 ساعت بعد خوردن کاکائو به آنها پیتزا داده و گفته شد تا جایی که کاملا احساس سیری کنند،بخورند.نتایج تعجب برانگیز بود، افرادی که کاکائوی تیره خورده بودند، 15 درصد کمتر کالری دریافت کرده بودند،یعنی میزان کمتری پیتزا خوردند. این افراد اظهار داشتند که خوردن کاکائوی تیره میل و ولع آنها را برای خوردن غذاهای شیرین، پرچرب و شور کمتر کرده و احساس سیری می کردند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.