ترکیبات مختلف موجود در آب میوهها، بدن را قادر میسازد تا با بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای مغزی مقابله کند.
آب انگور تیره رنگ طبیعی، بهترین منبع آنتیاکسیدان است.
آلن کروزیر متخصص تغذیه در دانشگاه گالسکو انگلستان میگوید، آنتیاکسیدانها، میزان آسیبپذیری سلولها را در برابر انواع بیماریها، مانند آلزایمر، کاهش داده و بدن را در برابر بیماریهای حاد و مزمن مقاوم میکنند.
آب سیب طبیعی در جایگاه دوم قرار دارد.
آنتیاکسیدانهای موجود در سیب موسوم به فنول phenoles از اکسیداسیون کلسترول بد در چربی که سیب پیر شدن سلولها و سایر آسیبهای مرتبط با بیماری قلبی و سرطان میشود، جلوگیری میکند.
آب قره قاط (کرانبری) در جایگاه سوم قرار دارد.
آب قره قاط مملو از ویتامین C است که برای داشتن یک دستگاه ایمنی سالم ضروری است.
همچنین شواهدی در حمایت از نقش درمانی که عامه به آن نسبت میدهند، وجود دارد- نوشیدن آب قره قاط شیرین نشده خطر عفونتهای ادراری را کاهش میدهد.
پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی