مصرف گوشت قرمز و افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72058
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    مصرف گوشت قرمز بطور چشمگيري احتمال ابتلاي زنان يائسه را به سرطان سينه افزايش مي‌دهد.
    احتمال ابتلا به سرطان سينه در زنان مسن‌تري كه روزانه ‪ ۵۷‬گرم گوشت قرمز مصرف مي‌كنند ‪ ۵۶‬درصد بيش از زناني است كه گوشت مصرف نمي‌كنند. خطر بروز سرطان سينه در زناني كه گوشت فرآوري شده مانند سوسيس، ژامبون يا همبرگر مصرف مي‌كنند ‪ ۶۴‬درصد بيش از افرادي است كه از اين مواد غذايي استفاده نمي‌كنند. مصرف مقادير فراوان گوشت، خطر ابتلاي زنان به سرطان سينه را در همه مقاطع سني افزايش مي‌دهد.
    گوشت، سرشار از چربي اشباع شده است و اين نوع چربي روي ميزان كلسترولي كه بدن توليد مي‌كند، اثر مي‌گذارد. كلسترول صورت ابتدايي استروژن است كه ارتباط آن با افزايش خطر ابتلا به سرطان سينه مشخص شده است.
    خطر ابتلا به سرطان سينه در زنان قبل از يائسگي كه مقادير فراواني فيبر استفاده مي‌كنند، به نصف كاهش مي‌يابد.
    در ابتلا به سرطان سينه، عوامل ديگري مانند سن، وزن و ميزان تحرك بين افرادي كه گوشت قرمز مصرف مي‌كنند و افرادي كه از اين نوع گوشت استفاده نمي‌كنند، موثر است و ممكن است در افزايش خطر ابتلا به اين سرطان نقش داشته باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.