مصرف چای، قهوه، كاكائو و شكلات، نوشیدنی های حاوی جوش شیرین و نوشابه های كولا موجب تشدید استرس می شود.
یك رژیم غذایی متعادل در حفظ سلامت و كمك به كاهش استرس اهمیت زیادی دارد. برخی غذاها و نوشیدنی ها تحریكات قوی در بدن ایجاد می كنند و مستقیما موجب بروز استرس می شوند.
این تحریكات اگر چه ممكن است در كوتاه مدت لذتبخش باشند ولی در درازمدت می توانند، عوارض نامطلوبی داشته باشند.
كارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: برخی از موادغذایی، علائم و نشانه های استرس را بدتر می كنند كه می توان به چای، قهوه، كاكائو و شكلات اشاره كرد.
از موادغذایی دیگر كه موجب بدتر شدن علائم و نشانه های استرس می شوند می توان غذاهای آماده و هله هوله ها، زرده تخم مرغ، كره، پنیر، میگو و گوشت، روغن نارگیل، بادام هندی و سایر مغزها (بادام، پسته و گردو) نام برد.
منبع: سخنان یک کارشناس تغذیه در سایت تبیان