مصرف چای سبز برای زنان حامله یا زنان متمایل به باردار شدن مناسب نیست

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69894
    tavakoli
    مشارکت کننده

    هرچند چای سبز دارای خواص مفیدی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان است اما تحقیقات یک گروه از پژوهشگران انگلیسی و اسپانیایی نشان می‌دهد که وجود عوامل ضد سرطان در این چای می‌تواند برای جنین خطر آفرین باشد.

    محققین در بررسیهای خود بر روی خواص چای سبر به این نتیجه رسیده‌اند که در میان کسانی که این نوع چای را به صورت مرتب مصرف می کنند شمار موارد ابتلا به سرطانهای معده و مری بسیار نادر است،اما جنین خانمهای حامله‌ای که از این نوع چای مصرف می‌کنند در معرض خطر ابتلا به بیماری مهره ترک یا نخاع دو شاخه یا ستون فقرات شکافدار قرار دارد.

    بررسی‌های این محققان نشان می‌دهد ماده ضد سرطان موجود در چای سبز که با علامت اختصاری “ئی جی جی جی” نموده می‌شود (مختصر شده اپیگالوکاتچین گالیت ‪ ” Epigallocatechin Gallate‬جلوی عملکرد آنزیم موسوم به دی هایدروفولیت ردیوکاتاز ‪ Dehydrofolate reductase‬را که برای رشد تومورهای سرطانی ضروری است، سد می‌کند و به این ترتیب از بروز سرطان جلوگیری به عمل می‌آورد.

    این مکانیزم مشابه عملکرد داروی ضد سرطان متوترکسیت ‪ methotrexate‬است با این تفاوت که میزان عوارض جانبی چای سبز به مراتب کمتر از داروی ضد سرطان است، اما سد شدن عمل آنزیم که هم به وسیله دارو و هم به وسیله چای سبز حاصل می‌شود، موجب پائین آمدن تراز اسید فولیک در بدن می‌شود و این اسید برای خانمهای حامله و سلامت جنینی که در بدن دارند بسیار ضروری است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.