مصرف پياز خام سفيد موجب كاهش غلظت خون مي شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87947
    z.yari
    مشارکت کننده

    مصرف پياز خام سفيد شيرين به كاهش غلظت خون و بهبود جريان خون كمك كند.
    هرچه تندي و تيزي پياز بيشتر و شكل آن كشيده تر باشد، ‘جوهر ناري’ آن بيشتر است و بنابراين گرمي و خشكي بيشتري در بدن بوجود مي آيد.
    پياز گرد سفيد از پياز كشيده سرخ، به اعتدال نزديك تر است و براي مصرف روزانه در سالاد و در پخت و پز مناسب تر است. چنين پيازي در هنگام پوست كندن و خرد كردن نيز سوزش چشم كمتري ايجاد مي كند.
    به كساني كه در هواي گرم تابستان دچار سردرد مي شوند توصيه می شود كه از خوردن پياز خام بويژه پياز سرخ كشيده جدا پرهيز كنند.
    كساني كه دچار غلظت خون و انسدادهاي عروقي هستند بايد در مصرف پياز پخته نيز زياده روي نكنند، البته مصرف مقدار متوسطي از پياز خام سفيد شيرين مي تواند به كاهش غلظت خون و بهبود جريان آن كمك كند.
    گرمي و خشكي پياز با پختن آن كاهش مي يابد و به اعتدال نزديك تر مي شود.
    براي سردمزاجان چاق مفيد است زيرا موجب باز شدن مجاري گوارشي و پاكسازي معده و دفع بيشتر ادرار مي شود ولي براي گرم مزاجان زيان آور است و با طبع آنان سازگار نيست و پياز بويژه پياز سرخ تند و تيز مي تواند موجب سردرد آنان شود تا جايي كه حتي بوييدن آن نيز مي تواند سردرد ايجاد مي كند. چنين افرادي در صورت تمايل به مصرف پياز بايد فقط مقدار اندكي پياز سفيد گرد شيرين ميل كنند و يا ترشي آن را بخورند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.