مصرف پنیر احتمال مبتلا شدن به دیابت را کاهش میدهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76397
    s.samadi
    مشارکت کننده

    به گفته محققان احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ برای علاقه مندان به پنیر ۱۲ درصد کمتر از سایرین است
    کسانی که از غذاهای سالم استفاده میکنند و برای خود رژیم غذایی دارند ممکن است که از خوردن پنیر اجتناب کنند اما تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف آن کمک فراوانی به جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲ میکند.علی رغم چربیهای اشباع شده فراوان، پنیر دارای چربیهایی است که به اعتقاد کارشناسان برای بدن مفید است. برای مدت طولانی گمان میرفت که غذاهای چرب ، ریسک ابتلا به بیماریها را افزایش میدهد اما این نظریه در مورد چربی لبنیاتی همچون شیر، پنیر، کره و ماست با نظرات متناقضی همراه بود. این تحقیقات نشان میدهد که بسیاری از لبنیات ، تاثیرات مفیدی را که پنیر بر بدن انسان دارد را دارا نمیباشند(البته به غیر از ماست)
    دیابت نوع ۲ شایع ترین نوع دیابت است که هنگامی که بدن انسان به میزان کافی انسولین تولید نمیکند انسان به آن مبتلا میشود و در نتیجه کارایی بدن مختل میشود. نتایج این بیماری میتواند با داشتن یک رژیم غذایی مناسب و اندازه گیری سطح گلوکز خون کنترل شود ولی افرادی که از علایم شدیدتر این بیماری رنج میبرند باید با تزریق انسولین آن را کنترل کنند.

    مصرف پنیر احتمال مبتلا شدن به دیابت را کاهش میدهد
    طبق این تحقیق که از آن به عنوان یکی از بزرگترین تحقیقها در نقش رژیم غذایی بر سلامت یاد میشود عنوان شده که یکی از دلایلی که احتمالا باعث میشود افرادی که پنیر استفاده کنند کمتر به دیابت مبتلا شوند این است که فرآیند تخمیر باعث انجام یک سری فعل و انفعالات شیمیایی میشود که میتوانند در مقابل بیماریهای قلبی و انواع دیابت از بدن انسان محافظت کنند
    البته موسسه خیریه دیابت در انگلیس هشدار داده که تا نتایج این مطالعات در سایر تحقیق ها به اثبات نرسیده، افراد از خوردن پنیر اضافی خودداری کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.