مصرف ويتامين Cزيان‌هاي گوشت‏هاي فرآوري‏شده را کاهش دهيد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74626
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    استفاده از موادي مانند گوجه‏فرنگي و آب‏پرتقال که حاوي ويتامين C هستند در کنار ساندويچ، خطر مصرف گوشت‏هاي فرآوري‏شده را کاهش مي‏دهد. با مصرف بيش از حد سوسيس و کالباس، راديکال‌هاي آزاد شده در اين موادغذايي باعث سرطاني شدن تدريجي سلول سالم مي‏شود. اگرچه استفاده از اين مواد در تهيه گوشت‏هاي فرآوري‏شده، علاوه بر حفظ رنگ، باعث ماندگاري گوشت و تاخير در فساد آن مي‏شود، اما استفاده طولاني‏مدت و مداوم آنها، سلامت مصرف‏کنندگان را تهديد مي‏کند. علاوه بر اين انواع سوسيس و کالباس، حاوي مقادير زيادي چربي‏هاي اشباع شده و ترانس هستند که با جذب روغن در فرآيند سرخ‌کردن، افزايش مي‏يابد.

    کارشناس تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.