مصرف هندوانه را فراموش نکنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85671
    s.farzi
    مشارکت کننده

    مصرف هندوانه‌های خنک و بسیار یخ در مقایسه با هندوانه‌هایی که در دمای طبیعی محیط نگهداری می‌شوند، میزان مواد مغذی کمتری را برای بدن فراهم می‌کنند

    مصرف هندوانه از آن جایی که حاوی نوعی آنتی اکسیدان موسوم به LYCOPENE است و رنگ قرمز هندوانه را سبب می‌شود، می‌تواند نقش چشمگیری در جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و برخی از انواع سرطان‌ها داشته باشد.

    اینکه گفته می‌شود مصرف هندوانه‌های قرار گرفته در دمای طبیعی محیط در مقایسه با هندوانه‌های خنک، مغذی‌ترست به این دلیل است که میزان آنتی اکسیدان LYCOPENE و نوعی ماده موسوم به BETA – CAROTENE که بدن آن را به میزان ویتامین A موردنیاز خود تبدیل می‌کند، در این نوع هندوانه‌ها بیشتر است.

    نکته قابل توجه این جاست که تاریخ مصرف هندوانه‌هایی که پس از چیده شدن در دمای طبیعی محیط قرار می‌گیرند حدود ۱۴ الی ۲۱ روز است در حالیکه قرار دادن هندوانه در دمای یخچال و در دمایی حدود ۵ درجه سانتی‌گراد،‌ تاریخ مصرف هندوانه را فقط تا حدود ۱ هفته تضمین می‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.