مصرف نان سبوس‌دار موجب تمرکز و دقت ‌عمل می‌شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80307
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    علت علاقه به مصرف نان سبوس‌دار در میان افرادی که غالباً کار فکری می‌کنند به این دلیل است که ویتامین B2 و نیاسین موجود در نان سبوس‌دار باعث تمرکز و دقت عمل شده و شادابی و خوشحالی را در انسان به وجود می‌آورد و استفاده از نان سبوس‌دار برای کودکان مخصوصآ در دورانی که سلول‌های عصبی در حال رشد هستند بسیار مفید است چرا که آهن موجود در آن سبب باهوشی و رفتار خوب کودکان می‌شود.
    منیزیم موجود در نان سبوسدار نیز موجب تقویت ماهیچه‌های روده می‌شود و از دردهای ماهیچه‌ای جلوگیری می‌کند.
    بهتر است از نان سبوس‌دار که با خمیر ترش تهیه می‌شوند، استفاده شود چون آرد سبوس‌دار دارای ماده‌ای است بنام «فی‌تین» که مواد معدنی مثل آهن، منیزیم و یا کلسیم را جذب کرده و مانع استفاده بدن از آنها می‌شود. اما نانوایی‌ها برای تهیه سریع نان از خمیر مایه و جوش شیرین استفاده می‌کنند و همین عمل مانع تجزیه فی‌تین و در نتیجه مانع جذب آهن، منیزیم و کلسیم می‌شود. استفاده از جوش‌شیرین در تهیه نان نانوایی‌ها، بدن انسان را با کمبود آهن روبرو می‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.