مصرف میوه بعد از غذا بعنوان دسر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71952
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    مصرف میوه بعد از غذا مدتی است که به وسیله گروهی از افراد مورد انتقاد قرار گرفته است.

    این افراد معتقدند که چون میوه دارای قند ساده است و قندهای ساده نیاز به هضم چندانی ندارند و به سهولت جذب می شوند پس مصرف آن بلافاصله بعد از غذا باعث می شود قند مدتی در معده باقی بماند و تخمیر شود و در نتیجه علایم سوءهاضمه مثل ورم و ناراحتی های گوارشی در فرد به وجود بیاید.

    از نظر علمی این تفکر چندان تأیید نمی شود زیرا ماندگاری قند در حد معمول در معده ضرورتا فرآیند تخمیر را در پی ندارد و در ضمن ما در فرهنگ خود غذاهایی را داریم که یکی از اجزای آن میوه است یا به آن قند ساده اضافه می شود مثل خورش به، آلبالوپلو، شیرین پلو، شیربرنج یا شله زرد که مصرف هیچ یک از آنها در حالت عادی با مشکل همراه نیست.

    اگر میوه را به عنوان دسر در نظر بگیریم، مشروط بر آنکه حجم غذا بنا به استفاده از دسر کمتر شده باشد مصرف میوه بعد از غذا بد نیست اما با مصرف بلافاصله چای بعد از غذا ترکیبات پلی فنولی موجود در آن جلوی جذب عناصر دوظرفیتی به خصوص آهن گیاهی یا دارویی را می گیرد در حالی که جذب آهن موجود در منابع حیوانی نظیر گوشت به واسطه مصرف چای مهار نمی شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.