مصرف ميوه و حفاظت از ريه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66516
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    محققان سنگاپوري مي‌گويند مصرف ميوه سبب حفاظت ريه از بسياري بيماري‌ها مي‌شود.
    به گزارش خبرگزاري فرانسه، بررسي‌هاي پژوهشگران روشن کرده است مصرف ميوه‌هاي غني از بتاکريپتوکزانتين مثل پرتقال، نارنگي و انبه مي‌تواند از ريه در برابر سرطان محافظت کند. ميوه‌ها با ترکيباتي که دارند سبب از بين رفتن راديکال‌هاي‌ آزاد شده و مانع از مرگ سلول مي‌شوند در عين حال مي‌توانند آسيبي که در اثر مصرف سيگار به سلول‌ها وارد مي‌شود را جبران کنند. پيش از اين نيز تحقيقات پژوهشگران کاليفرنيايي نشان داده بود افراد سيگاري که مقادير زيادي از مواد شيميايي موسوم به فلاونوئيدها را مصرف مي کنند کمتر با خطر ابتلا به سرطان ريه مواجه هستند. فلاونوئيدها ذرات گياهي محلول در آب هستند که داراي خواص آنتي اکسيدان و ضد التهابي مي باشند. فلاونوئيدها با جلوگيري از شکل گيري رگ هاي خوني که باعث رشد تومورها مي شوند، از بدن در برابر بروز سرطان ريه محافظت مي کنند.تومورهاي سرطاني رگ هاي خوني را توليد مي کنند تا بتوانند با کمک اين رگ ها رشد کرده و گسترش پيدا کنند.فلاونوئيدها هم چنين رشد سلولهاي سرطاني را متوقف مي کنند و امکان مرگ سلولي برنامه ريزي شده و طبيعي را در بدن فراهم مي نمايند..گفتني است که هر دوي اين ويژگي ها مانع از آسيب رسيدن به بافتها مي شوند.در ضمن مصرف ميوه‌ها به هضم غذاها، سلامت پوست و مفاصل نيز کمک مي‌کند. متخصصان تغذيه توصيه مي‌کنند در عين حال که مصرف ميوه و سبزيجات را افزايش مي‌دهيد سعي کنيد مصرف غلات تصفيه‌شده، گوشت قرمز و دسرهاي پرکالري و چرب را کاهش دهيد تا از ريه‌اي سالم برخوردار شويد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.