مصرف ماهی از بروز عفونتهای لثه پیشگیری می کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69356
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    [size=large][/size][size=medium][/size]نتایج پژوهشهای دانشمندان آمریکایی نشان می دهد مصرف امگا- ۳ می تواند خطر بیماریهای لثه را کاهش دهد.
    از جمله علائم بیماریهای لثوی می توان به التهاب، قرمزی و دردهای لثه اشاره کرد. این بیماریها می توانند موجب شل شدن و در نهایت افتادن دندانها شوند.
    گروهی از دانشمندان دانشگاه هاروارد دریافتند که با مصرف اسیدهای چرب اشباع نشده که به “امگا- ۳” و “امگا- ۶” معروفند و به میزان فراوان در ماهی یافت می شوند می توان از بروز این بیماری پیشگیری کرد.
    این محققان اطلاعات جمع آوری شده مربوط به ۹ هزار بزرگسال را که از ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۴ توسط شورای ارزیابی بهداشت و تغذیه ملی آمریکا انجام شده بود مورد بررسی قرار دادند.
    براساس گزارش WebMD، این پژوهشگران در این تحقیق مصرف بعضی از اسیدهای چرب اشباع نشده از جمله دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA)، ایکوزاپنتوانیک اسید (EPA) و اسید لینولئیک را در ارتباط با حضور “پیوره” ارزیابی کردند.
    این اطلاعات نشان داد که این بیماری لثوی به طور کلی ۲/۸ درصد از جمعیت را درگیر می کند اما در کسانی که به میزان زیادی از اسید چرب غیراشباع DHA مصرف می کنند احتمال بروز این بیماری به میزان ۳۰ درصد کاهش می یابد.
    همچنین در بین افرادی که از EPA مصرف می کنند احتمال وقوع پیوره ۲۳ درصد کاهش می یابد. این درحالی است که به نظر می رسد اسید لینولئیک توانایی بالایی برای پیشگیری از این بیماری نداشته باشد.
    برای کسب این نتایج تنها مصرف ۴۰ میلیگرم DHA و ۱۰ میلیگرم EPA در روز کافی است.
    برای درک بهتر می توان گفت که در ۱۰۰ گرم ماهی قزل آلا یا ماهی تن بیش از یک گرم DHA وجود دارد.
    [size=small][/size]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.