ویتامین دی برای سلامت استخوان ها و تقویت عضلات ، ضروری است و میزان کافی این ویتامین به بدن کمک می کند با کنترل قوام استخوانی ، از شکستن آنها مانع شود و نیز بیماری هایی همچون پوکی استخوان و نرمی استخوان نیز بروز نکند.
این ویتامین همچنین به دستگاه ایمنی بدن کمک می کند در برابر برخی عفونت ها از جمله انفلوانزا مقابله کند و نیز خطر ابتلا به برخی بیماری های مزمن و خطرناک ، همچون سرطان ، بیماری های قلبی عروقی ،افسردگی و دیابت را کاهش می دهد.
مایکل هولیک و همکارانش در دانشگاه بوستون می گویند بررسی آنان بر روی سی فرد بالغ سالم انجام گرفت که در نهایت محققان دریافتند مصرف قارچ همچون مصرف مکمل های حاوی ویتامین دی ، موثر و مفید است.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت ، محققان می گویند بر این اساس می توان گفت ویتامین دی طبیعی به راحتی در سبد کالای مصرفی خانواده ها وجود دارد.
اما این مسئله خیلی مهم است که بتوانید به طور صحیح، قارچ کنده شده را بشناسید تا از خوردن نوع سمی آن دوری نمایید.
فراعنه ی مصر، قارچ را یک خوراکی لذیذ می دانستند و یونانی ها اعتقاد داشتند که قارچ برای جنگاوران در صحنه نبرد، تولید قدرت می کند. رومی ها نیز قارچ را به عنوان یک هدیه از جانب خدا برمی شمردند و آن را فقط در روزهای عید استفاده می کردند. چینی ها از آن به عنوان یک گنج غذایی سالم مصرف می کردند.
امروزه از قارچ ها به خاطر طعم و بافت شان در تهیه غذاها استفاده می کنند. آنها می توانند طعم خودشان را به غذاها بدهند، یا طعم مواد دیگر را به خودشان بگیرند. طعم آنها معمولا در طول پخت افزایش پیدا می کند و شکل شان هم با روش های معمول آشپزی مثل سرخ کردن و خرد کردن حفظ می شود.