مطالعه اخیر کالج سلطنتی انگلیس نشان می دهد كه مصرف فیبر غلات می تواند خطر پیشرفت سرطان روده را كاهش دهد.
نتایج این مطالعه كه در ژورنال پزشكی انگلیس منتشر شده است نشان می دهد كه مصرف ۱۰ گرم فیبر غلات در روز، ۱۰ درصد خطر ابتلا به سرطان روده را كاهش می دهد.
محققان این مركز با بررسی ۲۵ مطالعه كه پیش از این صورت گرفته بود، دریافتند كه فیبر موجود در میوه و سبزیجات نمی تواند در كاهش خطر ابتلا به این بیماری تاثیر چندانی داشته باشد.
بررسی تمامی مطالعات صورت گرفته در لندن و هلند نشان می دهد كه مصرف فیبر غذایی به خصوص فیبر موجود در غلات به جلوگیری از بروز سرطان روده كمك می كند.
به گفته محقق ارشد این مطالعه، مصرف زیاد غلات یكی از گزینه هایی است كه شما با خوردن آن می توانید از پیشرفت این بیماری جلوگیری كنید و عوامل دیگری از جمله وزن مناسب، فعالیت فیزیكی مناسب وعدم مصرف دخانیات نیز می تواند در جلوگیری از پیشرفت این بیماری موثر باشد.