سرطان سینه پس از سرطان پوست دومین سرطان شایع در زنان است. هر ساله تعداد زیادی از مبتلایان به سرطان سینه تشخیص داده میشوند و تعدادی نیز جان خود را از دست میدهند. خطر ابتلا به سرطان سینه با افزایش سن بیشتر می شود.
در حدود سه چهارم از موارد بیماری در زنان بالای ۵۰ سال ایجاد می شود.
محققان نتایج ۱۰ تحقیق انجام شده در گذشته درباره رژیم غذایی زنان را همراه با پیگیری وضعیت آنها در مدت ۷ تا ۱۸ سال جمع آوری کردند تا بدانند که چگونه به سرطان مبتلا شده اند و از بین ۷۱۰ زن حدود ۲٫۴ درصد به این بیماری مبتلا شده بودند.
این پژوهش نشان داد زنانی که بیشترین مقدار فیبر را در غذاهای خود خورده اند؛ نسبت به آنهایی که کمترین مقدار فیبر را خورده اند؛ به میزان ۱۱ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری سرطان سینه بودند.
این پژوهش ثابت نکرده است که فیبرها در حد خود از خطرات ابتلا به سرطان می کاهند اما چه بسا زنانی که فیبرهای زیادی می خوردند؛ به طور کلی سالمتر از زنانی هستند که میزان فیبر در رژیم غذایی آنها کم است.
با وجود اینکه ارتباط بین سرطان سینه و خوردن فیبرهای اندک است اما از فواید خوردن غذاهای مملو از فیبر بر سلامتی به طول کلی آگاه هستیم.
فواید این نوع غذاها آن است که کلسترول را کاهش و وزن را کنترل می کند و اگر خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد؛ انگیزه دیگری برای خوردن آن ایجاد می شود.