مصرف شیرو کلم از ابتلا به سرطان سینه پیشگیری می کند

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74293
    pahlevani
    مشارکت کننده

    نتایج یک مطالعه که به تازگی انجام شده است ، نشان می دهد که مصرف شیر و کلم خطر ابتلا به سرطان سینه را ۲۰ درصد کاهش می دهد.
    در این مطالعه دانشمندان رژیم غذایی ۳۴۴۳ زن مبتلا به سرطان سینه و ۴۷۴ ۳ زن سالم را تجزیه و تحلیل کردند و متوجه شدند که خطر ابتلا به سرطان سینه در زنانی که مرتب شیر می نوشند ، ۲۰ درصد کمتر است.
    این مطالعه همچنین نشان داد که مصرف زیاد میوه هایی مانند آلو، سیب، هلو، تمشک و توت فرنگی و نیز مصرف تخم مرغ خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.
    این در حالی است که مصرف زیاد گوشت خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد.
    در همین حال یک مطالعه دیگر نشان می دهد که مصرف روزانه سبزی هایی مانند کلم، کلم بروکسل و بروکلی خطر مرگ و میرهای مرتبط با ابتلا به سرطان سینه را ۶۲ درصد و خطر ابتلا به این بیماری را ۳۵ درصد کاهش می دهد.
    به گفته محققان، آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها و سبزی ها به کاهش خطر تبدیل سلول های سالم به سلول های سرطانی کمک می کند .

    #98690
    madjd
    مدیرکل

    شیر به این علت عامل جلوگیری از ایجاد غدد سرطانی است كه به عنوان یك عامل دفاعی و حمایتی در برابر بیشتر بیماری‌ها همچون سرطان سینه و روده عمل می‌كند.

    #98697
    s.samadi
    مشارکت کننده

    کلم ، گیاهی با سابقه ی بسیار طولانی و تنوع زیاد است. کاشت و برداشت آن به 600 سال قبل از میلاد در یونان برمی گردد . از معروف ترین انواع آن می توان کلم برگ، گل کلم، کلم بروکسل، کلم پیچ، کلم قمری و کلم بروکلی را نام برد . بیشترین مصرف کننده های کلم ها آلمانی ها، استرالیایی ها و روس ها هستند. در آمریکا نیز این گیاه دارای سابقه طولانی کشت و مصرف است.

    خواص کلم

    انواع کلم غنی از ویتامین C ، ویتامین A و اسید فولیک است و دارای عناصری مثل گوگرد، فسفر و کلسیم است.

    فولات موجود در کلم برای زنان باردار بسیار مفید است و مانع بروز نواقص سیستم عصبی جنین می شود.

    همچنین فولات در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی مفید است. از این رو افرادی که یک بار دچار سکته شده اند خیلی خوب است مرتب کلم مصرف کنند و اگراز نوع کلم قرمز باشد که در آن لیکوپن موجود است اثر آن برای این افراد چند برابر می شود.

    از مهم ترین خواص این خانواده می توان به تأثیر آنها در پیشگیری از سرطان اشاره کرد. ویتامین C ، بتاکاروتن و ایندول موجود در انواع کلم در ایجاد خاصیت ضد سرطانی آن نقش دارد. در بین آنها کلم بروکلی در پیشگیری از سرطان مؤثرتر است و این خاصیت ضد سرطانی به دلیل وجود مواد آنتی اکسیدان بیشتری می باشد.

    مطالعات نشان داده کسانی که بیشتر از سبزیجات به ویژه خانواده ی کلم استفاده کرده اند کمتر به سرطان کولون مبتلا شده اند.

    تحقیقات نشان می دهد رشد سرطان دارای روندی است که ترکیبات مواد غذایی می تواند در طولانی شدن این روند مؤثر باشد، مثلاً همانطور که سیگار کشیدن و ورود دود سیگار به ریه از عواملی است که رشد سرطان ریه را تسریع می کند ، بعضی ترکیبات مواد غذایی مثل مواد موجود در خانواده ی کلم با کمک به کل سیستم ضد سرطان در بدن، موجب تقویت سیستم ایمنی می شوند. بدین صورت که ایندول موجود در کلم موجب تحریک آنزیم های خاصی می شود که آزاد شدن مولکول های گلوتاتیون را افزایش می دهد که روند سرطان را کند می کند. اگر فردی با سرطان روده ی بزرگ رژیم مناسبی را رعایت کند، عمر طولانی تری خواهد داشت و عوارض سرطان دیرتر بروز می کند

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.