متخصصان تغذیه تاكید كردند افزایش حجم مواد غذایی حاوی فیبر خوراكی در رژیم غذایی روزانه تا حد زیادی خطر مرگ را كاهش می دهد.
این متخصصان خاطرنشان كردند غذاهای حاوی فیبر زیاد بویژه از نوع غلات سبوس دار می توانند طول عمر انسان را افزایش دهند.
مطالعات مختلف نشان داده است كه رژیم های غذایی سرشار از فیبر خوراكی مزایای چندگانه ای برای سلامت انسان دارند. برای مثال این نوع از مواد غذایی از بروز اختلالات روده ای و معده ای، دیابت ، بیماریهای قلبی و سرطان پیشگیری می كنند.
به گفته پزشكان، خوردن زیاد غذاهای حاوی فیبر خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی، عفونت ها و بیماری های تنفسی را كاهش می دهد.
دكتر یی كیونگ پارك در این مقاله تاكید كرد در بررسی های قبلی بیش از هر چیز رابطه بین مصرف فیبر خوراكی و بیماری های قلبی و عروقی مورد توجه قرار گرفت اما تاكنون آزمایشات محدودی درباره ارتباط این خوردنی ها با خطر مرگ و میر در انسان صورت گرفته است.