مصرف خرما موجب كاهش كلسترول خون میشود و از سكتههای مغزی و قلبی پیشگیری میكند. خرما یكی از منابعی است كه همه ویتامینهایی كه برای فعالیتهای فیزیولوژی بدن مفید است را تأمین میكند.
خرماهای نرسیده سرشار از ویتامین E است. ویتامین E یك آنتیاكسیدان است كه برای ذخیره كردن ویتامین A و C و عنصر سلنیوم در بدن مؤثر است همچنین موجب افزایش نیروی جوانی میشود و پیری سلولها را به تأخیر میاندازد.
ویتامین E موجود در خرما از تشكیل لخته در عروق كرونری قلب پیشگیری میكند و خاصیت ادرارآوری دارد. موجب كاهش فشار خون افراد میشود و از سكتههای مغزی و قلبی پیشگیری میكند.
كسانی كه به فشار خون مبتلا هستند، میتوانند از خرما استفاده كنند همچنین ویتامین E موجود در خرما از سقط جنین در مادران باردار پیشگیری میكند.
خرما سرشار از ویتامینهای گروه ب است كه این ویتامین در بدن از ناراحتیهای پوستی، روحی و عصبی پیشگیری میكند.
ویتامین ب 1 موجود در خرما موجب كاهش كلسترول خون در افراد میشود همچنین موجب كاهش فشار خون و كاهش سردردهای میگرنی میشود.