مصرف «جو» باعث تولید استروژن و تعادل هورمونهای طبیعی در بدن زنان میشود.
دانههای «جو» به دلیل دارابودن نوعی آلكالوئید به نام «هوردنس» اثری مقوی بر قلب دارد و در درمان تنگیتنفس مؤثر است.
«جو» ملین است و برای بیماریهای گوارشی، لوزالمعده، صفرا، مجاری ادراری و عفونتهای مخاطی بسیار مفید و مؤثر است. بیسكویت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شكمدرد را از بین میبرد كه بهتر است به همراه آب میل شود.
گلوتن موجود در «جو» مادهای نرم، سازگار و آرام بخش است و به علت آبدار بودن موجب رفع عطش میشود و باعث انقباض عضلانی، اضطراب و تورم شكم هم نمیشود.
در طب سنتی «جو» ماده محرك برای تولید شیر در زنان شیرده است. در سایر زنان نیز «جو» باعث تعادل هورمونهای طبیعی بدن و تولید استروژن میشود كه رشد سالم سینه را به همراه دارد.