متخصصین تغذیه در آمریکا اعتقاد دارند که مصرف بعضی مواد غذایی با کاهش استرس همراه است و در واقع این مواد غذایی خواص آرام بخش دارند.
به نقل از یونایتد پرس، فیل لمپرت یک تحلیلگر صنایع غذایی است که معتقد است برخی مواد غذایی علاوه بر مغذی بودن و ایجاد احساس سیری، همچنین احساس سرخوشی در مصرف کننده ایجاد میکنند.
مصرف گوشت بوقلمون منجر به فعالیت نوروترنسمیتر سروتنین میشود که فرد را آرام کرده و احساسات را تنظیم میکند.
تولید سروتنین باعث ایجاد احساس سرخوشی در انسان شده و مانع از بروز افسردگی میشود.
به طور کلی ترکیب غذاهای حاوی تریپتوفان با کربوهیدراتهای پیچیده مانند حبوبات، تولید سروتنین را افزایش میدهند. از مهمترین منابع تامین تریپتوفان میتوان به گل کلم، بروکلی، مارچوبه، تخم مرغ، شیر، جوجه، اسفناج و میگو اشاره کرد.
مصرف چای بابونه میتواند خوابی راحت را به همراه داشته باشد و سطح استرس را کاهش دهد. مواد غذایی حاوی امگا 3 مانند گردو، ماهی ساردین و تخم مرغ و نیز مواد غذایی حاوی روی مانند اسفناج و بیف نیز در این خصوص نقش دارند.