مصرف آنتی‌بیوتیک باعث لاغری نمی‌شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83877
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    چاقی و ‏اضافه وزن از مشکلات جدی سلامت جامعه است. چاقی یک اختلال چند عاملی است که با بیماری های بسیاری مانند افزایش ‏فشار خون، دیابت نوع 2، اختلالات چربی خون، بیماری های عروق کرونر قلب، سکته، برخی از سرطان ها (سرطان سینه، کولون، ‏اندومتر)، استئوارتریت، تنگی نفس در خواب همراه است.‎
    چاقی و عوامل هورمونی، ژنتیکی، متابولیکی و سبک زندگی
    اگر چه مکانیسم های مرتبط با چاقی پیچیده است و رفتار فرد، عوامل هورمونی، ژنتیکی و متابولیکی را ‏در بر می‌گیرد، اما چاقی را بیشتر به صورت یک حالت وابسته به سبک زندگی با دو علت اولیه افزایش دریافت انرژی و عدم فعالیت ‏فیزیکی کافی در نظر می گیرند.
    غذا به عنوان منبع تولید انرژی در بدن، اگر دچار آلودگی های میکروبی باشد، می‌تواند منشاء بیماری‌های مختلف و ‏در رأس آنها بیماری های گوارشی و مسمومیت های غذایی باشد. ما در فصول مختلف، به خصوص زمانی که هوا گرم می‌شود در ‏معرض مسمومیت های غذایی هستیم‎.‎‏ ‏
    تاثیر تغذیه در بیماران عفونی بسیار مهم است
    در بیماری های عفونی بر اثر سم تولید شده توسط میکروب در بدن و تأثیر آن بر سیستم مغز و اعصاب و ‏مرکز اشتها، بیمار دچار کم اشتهایی و در نتیجه سوء تغذیه می شود. به علاوه در بیماری های تب دار به علت سوزاندن بیش از ‏حد کالری توسط بدن، ضعف و لاغری ایجاد می شود‎.‎
    وظیفه اصلی ما برای درمان، جبران انرژی تحلیل رفته است و جبران کاهش وزن است. به همین منظور در ‏همه بیماران عفونی، تغذیه را اصل قرار می دهیم‎.‎
    بسیاری از مردم فکر می‌کنند، عامل بروز لاغری مصرف انواع آنتی بیوتیک هاست که کاملاً نادرست است. آنتی ‏بیوتیک برای درمان بیماری است. مثلاً اگر در بیماری ذات الریه آنتی بیوتیک مصرف نشود، احتمالاً به مرگ بیمار می‌انجامد.
    ‏واقعیت این است که هر بیماری عفونی باعث کاهش وزن می شود. کاهش وزن باعث کاهش فعالیت سیستم دفاعی بیمار می شود ‏و یکی از علل شایع مرگ بیماران، بروز عفونت های ثانویه است که در اثر سوء تغذیه و کاهش مقاومت بدن ایجاد می شود‎.‎
    بیماران دچار نقص در سیستم دفاعی بدن دقت کنند
    به بیمارانی که دچار نقص در سیستم دفاعی بدن هستند، به خصوص افرادی که تعداد گلبول ‏های سفید خون آنها زیر هزار یا کمتر است توصیه می کنیم از غذای خام استفاده نکنند و حتی میوه ها را به صورت کمپوت ‏مصرف کنند و در مدتی که تعداد گلبول های سفید آنها زیر هزار است، از مصرف خشکبار نیز خودداری کنند.
    آب آشامیدنی ‏نیز باید کاملاً تصفیه شده و عاری از میکروب باشد. البته به محض آنکه تعداد گلبول های سفید خون آنها به بالای ۲ هزار و ۳هزار ‏رسید، می توانند از مواد خام هم به طور طبیعی استفاده کنند‎.‎
    متأسفانه چیزی که امروزه به آن توجه نمی شود، زیان های پرخوری و مصرف بیش از حد انرژی به ‏خصوص در جوامع صنعتی و پیشرفته دنیاست‎.‎

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.