مزایای برنج قهوه‌ای نسبت به برنج سفید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #92572
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    یک کارشناس طب سنتی گفت: برخلاف برنج سفید که مصرف مکرر آن باعث چاقی، یبوست و دیابت می‌شود, برنج قهوه‌ای، برنج سبوس داری است که چاق کننده نیست و برای رفع یبوست، چربی خون و دیابت مفید است.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم, سید جواد علوی درباره خواص برخی از غلات اظهار داشت: برنج قهوه‌ای مزایای بیشتری نسبت به برنج سفید دارد.
    به گفته وی برخلاف برنج سفید که مصرف مکرر آن باعث چاقی، یبوست و دیابت می‌شود, برنج قهوه‌ای، برنج سبوس داری است که سرشار از ویتامین‌های گروه B,E است و برای پوست و مو مفید است.

    برنج قهوه‌ای چاق کننده نیست
    این کارشناس طب سنتی ادامه داد: برنج قهوه‌ای چاق کننده نیست و برای رفع یبوست، چربی خون و دیابت مفید است.
    علوی افزود: از آرد برنج قهوه‌ای برای تهیه انواع حلوا، فرنی و … می‌توان استفاده کرد که به خصوص برای رشد کودکان و کم خونی مناسب است. توصیه می‌شود به جای قند و شکر از نبات یا پودر نبات در شیرینی پزی استفاده شود.

    سبوس دوم سرشار از ویتامین B بوده و برای پوست و مو مناسب است
    وی بیان کرد: سبوس دوم برنج یا گندم را می‌توان در انواع سوپ، آش، خورش، برنج و نیز سالاد و آب میوه طبیعی اضافه کرد. سبوس دوم سرشار از ویتامین B بوده و برای پوست و مو مناسب است. این سبوس، غذا را لعاب دار کرده و طعم مناسبی دارد.

    جوانه گندم آرام بخش و تقویت کنندۀ دستگاه گوارش است
    وی اضافه کرد: جوانه گندم باعث شفافیت و طراوت پوست و مو می‌شود. آرامش بخش و تقویت کنندۀ دستگاه گوارش بوده و برای کم خونی و ضعف عمومی بسیار مفید است.

    این کارشناس طب سنتی بیان داشت: جوانه گندم منبع غنی از ویتامین‌های گروه B,E است. آرد جوانه گندم نیز همین خواص را دارد که می‌توان با آن سوپ، فرنی، حلوا، شیرینی و ماسک صورت برای تقویت پوست تهیه کرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.