• تعداد: ۸ تکه
• زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه
• زمان پخت: ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت
• زمان خنک شدن: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
• 1 رول خمیر پای
• 3 عدد سفیده تخم مرغ
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• ¼ قاشق چایخوری کرم تارتار (از فروشگاه های لوازم قنادی قابل تهیه است)
• نصف پیمانه شکر
• 7 قاشق غذاخوری کاستارد لیمویی
• 5 پیمانه توت فرنگی تازه
• برگ های تازه نعناع
روش تهیه
۱٫ فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پای را در قالب پای قرار دهید و لبه های آن را چین دار کنید. کف و کناره های خمیر را با چنگال چند سوراخ بزنید تا پف نکند. به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شود. از داخل فر بیرون بیاورید و بگذارید سرد شود. درجه فر را تا ۳۰۰ درجه فارنهایت کم کنید.
۲٫ در همین زمان، برای لایه های مرینگ، در یک کاسه بزرگ، سفیده های تخم مرغ را بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید در دمای اتاق باقی بماند. سپس وانیل و کرم تارتار را اضافه کنید. سپس شکر را اضافه کنید. به قدری هم بزنید تا سفید و یکدست شود. آن را روی خمیر پای پخش کنید و آن را به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر بگذارید.
۳٫ در یک کاسه بزرگ، کاستارد لیمویی را با قدرت ۵۰ مایکروفر به مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه گرم کنید. ۴ قاشق از کاستارد گرم را روی مرینگ بریزید. توت فرنگی ها و کاستارد باقی مانده را به آن اضافه کنید. خیلی آرام این مواد را در همه سطح پای پخش کنید. به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه آن را در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو، روی آن برگ های تازه نعناع قرار دهید.