مرکّبات مغزتان کم نشود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72625
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    يک مطالعه جديد در آمريکا نشان مي‌دهد زناني که به طور مرتب مرکبات مي‌خورند، کمتر دچار سکته مغزي ايسکميک مي‌شوند. اين مطالعه حاصل پيگيري 14 ساله حدود 70 هزار پرستار است که عادات غذايي روزمره آن‌ها به تفصيل و در فواصل معين ثبت شده است…

    هدف اصلي اين مطالعه، بررسي اثر بيوفلاوونوييدهاي طبيعي بر سلامت بوده است (بيوفلاوونوييدها خصوصا در ميوه‌ها، سبزيجات و شکلات سياه يافت مي‌شوند). در اين مطالعه، بيوفلاوونوييدها به طور کلي اثري در پيشگيري از سکته مغزي نداشته‌اند ولي مشخص شده که خوردن مرکبات مثل پرتقال و گريپ فروت (نه عصاره‌هاي آماده آن‌ها که اتفاقا قند زيادي هم دارند) مي‌تواند چنين اثر مفيدي داشته باشد. به گفته محققان، علت احتمالي اين اثر را بايد هم در بهبود عملکرد ديواره عروق و هم در خواص آنتي‌اکسيداني مرکبات جستجو کرد. پيش از اين ثابت شده بود که مصرف مرکبات باعث پيشگيري از افزايش وزن و سندرم متابوليک نيز مي‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.