مرکبات حاوی ویتامین c را با چاقو تیز برش دهید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70561
    ناشناس
    میهمان

    با توجه به میزان مصرف مرکباتی از جمله پرتقال، لیموشیرین و نارنگی ، متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند؛ هنگام استفاده از مرکبات، آنها را با چاقوهای تیز برش دهید تا ویتامین C بیشتری در این میوه‌ها حفظ شود.
    به علت حساسیت بالای ویتامین C به عواملی مثل نور و اکسیداسیون، بهتر است تا هنگام مصرف میوه‌های حاوی این ویتامین، آنها را با چاقوی تیز برش دهید؛ چرا که برش با چاقوهای کند منجر می‌شود تا مدت زمان بیشتری ویتامین C در معرض هوا قرار گرفته و باعث ایجاد تروما یا همان ضربه به بافت میوه‌ها شود که این نیز باعث خواهد شد تا ویتامین C مدت زمان بیشتری را در معرض هوا و مواد اکسید کننده قرار گرفته و ارزش اصلی غذایی خود را از دست بدهد.
    آب میوه‌های حاوی پرتقال و لیموشیرین و نارنگی نیز باید زودتر مصرف شوند؛ چرا که ماندن آنها در معرض نور و هوا باعث تجزیه این ویتامین و از دست رفتن مواد غذایی در آن می شود.
    ویتامین C علاوه بر تقویت سیستم ایمنی در استحکام دندان‌ها و رسوب املاح در استخوان و پیشگیری از آب مروارید نیز موثر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.